La història de les deixalles espaials

Animació de Royal Institution Advent Calendar  que mostra d’una manera molt visual, com va creixent el nombre de satèl·lits a l’espai. Des de l’Sputnik-1, que va llançar la URSS el 4 d’octubre de 1957, fins l’any 2015. Fa pensar.

Anuncis

Generadors online de material educatiu

Gran recull portat a terme per Rosana Larraz de generadors de materials educatius online. Val la pena. El trobareu a l’Espai Web de Cuaderno Intercultural

Ayuda para maestros: Espai web molt recomanat per als docents i famílies

Gran espai Web creat per Manu Velasco, mestre. Conté moltes eines i recursos que ens poden ajudar molt en la nostra pràctica. Gran quantitat d’informació, però ben classificada i ordenada. De fàcil navegació.

 

 

Les millors Apps per a E. Infantil

A la web Educación 3.0a l’apartat de reursos d’Educació Infantil hi trobaru aquest interessant i complet recull d’Apps. 30 proposates, molt ben explicades i descrites.

El Bagul de les lletres: molts recursos de llengua

Un bloc de Vanesa Marín amb un molt bon recull de recursos i activitats per a treballar l’àrea de llengua.

Astronomia per a infants

22 Octubre, 2017 Deixa un comentari

Continguts, propostes d’activitats, recursos… sobre l’astronomia adreçat als infants. Espai molt recomanable si us agrada aquest tema.

MatesFácil: Per treballar les mates a Secundària

22 Octubre, 2017 Deixa un comentari

Espai Web creat per J. Llopis, amb la col·laboració de Vicent Costa y P. Calvo amb la finalitat de facilitar i fomentar l’aprenentatge de les matemàtiques a Secundària i Batxillerat. També hi ha recursos aprofitables per al Cicle Superior de Primària.